top of page

A është eToro e disponueshme në Shqipëri?


Në mënyrë të befasishme, eToro ka ndaluar hapjen e llogarive në Shqipëri. Megjithatë, nëse ende dëshironi të mësoni më shumë për eToro-n, vazhdoni të lexoni. Nëse kërkoni një alternativë, mund të dëshironi të shikoni AvaTrade-n. Megjithatë, nëse jeni shqiptar, por jeni duke jetuar jashtë vendit, mund të keni mundësi të hapni një llogari, në varësi të vendit ku jetoni (për shembull, Italia).

Platforma e tregtisë e eToro-s është e thjeshtë për t'u përdorur dhe ka një përvojë të shkëlqyeshme të përdoruesit. Megjithatë, duhet të theksojmë se aktualisht ajo nuk është e disponueshme në Shqipëri.

Platforma e tregtisë e eToro-s është e thjeshtë për t'u përdorur dhe ka një përvojë të shkëlqyeshme të përdoruesit. Megjithatë, duhet të theksojmë se aktualisht ajo nuk është e disponueshme në Shqipëri.

Çfarë është eToro?


eToro është një ndërmjetës online që ofron një nga platformat kryesore të tregtisë në nivel botëror. Kompania u themelua në vitin 2007 dhe ka qendrën kryesore në Kipër. eToro është platforma më e rëndësishme e Tregtisë Sociale: Lejon investitorët të kërkojnë strategjitë e tjera të investimeve të përdoruesve të tjerë. Kur flasim për strategjitë e investimeve, nuk po merremi vetëm me parametrat e përgjithshëm, por praktikisht me të gjitha të dhënat e historisë së investimeve të tregtarëve, porositë, aktivet financiare të tregtuara dhe të dhënat e raporteve (fitimet ose humbjet historike). Me të gjitha këto të dhëna të disponueshme, eToro lejon përdoruesit të "kopjojnë" portofoliot e përdoruesve të tjerë dhe, në të njëjtën kohë, mundëson që një përdorues të kopjohet nga përdorues të tjerëve (nëse profili është i caktuar si publik). Ju mund të bëni që tregtarët të investojnë në strategjitë tuaja të tregtisë, duke gjeneruar komisione.

Le të bëj një supozim: Për shumë mundësi keni shkuar në Google dhe kërkoni "eToro Shqipëri" në shpresë për një përgjigje në pyetjen:

"A është platforma sociale e tregtisë, eToro, e disponueshme për banorët në vend?"

Në këtë artikull, ne i përgjigjemi pyetjes tuaj.

ËSHTË E MUNDUR TË PËRDORET ETORO NË SHQIPËRI?

bottom of page